Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی کشتی آزاد ایران به عنوان اولین تیم آسیایی قهرمان جهان و عبدالله موحد نابغه کشتی دنیا با ۵ طلای جهان به عنوان تاریخ ساز کشتی آزاد جهان معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی کشتی در گزارشی با عنوان" لحظات تاریخی در رقابت های جهانی کشتی آزاد" اقدام به انتشار کشتی گیران و تیم های صاحب رکورد پرداخت که در این میان نام تیم ملی کشتی آزاد ایران به عنوان اولین تیم آسیایی قهرمان جهان در سال ۱۹۶۱ و عبدالله موحد نابغه کشتی جهان با ۵ مدال طلای جهان به چشم می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه لحظات تاریخی کشتی آزاد جهان از نگاه اتحادیه جهانی کشتی آمده است:

سال ۱۹۵۱: تیم ملی کشتی آزاد ترکیه برنده ۶ طلا در ۸ وزن رقابت های قهرمانی جهان ۱۹۵۱ در فنلاند

سال ۱۹۶۱: تیم ملی کشتی آزاد ایران اولین تیم آسیایی که در جریان رقابت های جهانی ۱۹۶۱ یوکوهاما بر سکوی نخست جهان ایستاد.(ایران با ۵ طلای ابراهیم سیف پور، محمدعلی صنعتکاران، امامعلی حبیبی، منصور مهدی زاده و غلامرضا تختی، نقره نصرالله سلطانی نژاد و برنز حمید توکل بالاتر از شوروی و ترکیه بر سکوی نخست جهان ایستاد)

سال ۱۹۶۷: علی علیف از شوروی سابق که موفق به کسب ۵ مدال طلای کشتی آزاد جهان در رقابت های جهانی ۱۹۵۹، ۱۹۶۱، ۱۹۶۲، ۱۹۶۶ و ۱۹۶۷ شد.(در سال ۱۹۹۵ در ۵۷ سالگی درگذشت)

سال ۱۹۶۷: کسب ۱۹ عنوان قهرمانی اتحاد جماهیر شوروی در رقابت های جهانی کشتی آزاد

سال ۱۹۷۰: عبدالله موحد از ایران به عنوان اولین کشتی گیر  بدون شکست در رقابت های جهانی از سال ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۰ و اولین کشتی گیر قاره آسیا که به ۵ مدال طلای جهان رسید.

سال ۱۹۷۱: الکساندر مدوید از شوروی سابق برنده هفتمین مدال طلای جهان

سال  ۱۹۷۵: زوگین اویدوف به عنوان اولین و تنها کشتی گیر مغول که در دو سال متوالی(۱۹۷۴و ۱۹۷۵) به عنوان قهرمانی جهان رسید.

سال ۱۹۸۵: رائول فونسکا به عنوان اولین کوبایی که با شکست دیوید شولتز آمریکایی در رقابت های جهانی ۱۹۸۵ به عنوان قهرمانی جهان رسید.

سال ۱۹۸۷: سرگئی بلاگلازوف روس برنده ششمین مدال طلای جهان

سال ۱۹۹۲: جان اسمیت آمریکایی به چهارمین مدال طلای جهان رسید.

سال۱۹۹۳: آمریکا اولین تیم قهرمان پان آمریکن 

سال ۱۹۹۵: والنتین یوردانوف از بلغارستان اولین کشتی گیر آزادکار که به دهمین مدال خود در رقابت های قهرمانی جهان رسید( ۷ طلا، دو نقره و یک برنز) 

سال ۱۹۹۹: دنیل ایگالی اولین کشتی گیر کانادا که در رقابت های جهانی ۱۹۹۹ آنکارا با شکست لینکلن مک ایلراوی از آمریکا به مدال طلای جهان رسید.

سال ۲۰۰۳: عارف عبدالله اف به عنوان اولین کشتی گیر آزادکار آذربایجان که با شکست میگوئل کوبایی به قهرمانی جهان رسید.

سال ۲۰۰۵: بوایسار سایتیف نابغه روس کشتی جهان به ششمین مدال طلای جهان رسید.

سال ۲۰۱۰: سوشیل کومار به عنوان اولین کشتی گیر هند که به مدال طلای ۲۰۱۰ جهان در مسکو رسید.

سال ۲۰۱۱: جردن باروز آمریکایی به چهارمین مدال طلای جهان رسید.

 سال ۲۰۱۱: بسیک کودوخوف روس به چهارمین مدال طلای جهان رسید( او دو سال بعد در سال ۲۰۱۳ در ۲۷ سالگی بر اثر سانحه رانندگی درگذشت)

سال ۲۰۱۸: تاکوتو اوتوگورو جوان ترین کشتی گیر ژاپن که به مدال طلای کشتی آزاد جهان رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحادیه جهانی کشتی عبدالله موحد مدال طلای جهان رسید رقابت های جهانی قهرمانی جهان رسید تیم ملی کشتی آزاد کشتی آزاد ایران کشتی آزاد جهان اولین کشتی گیر عنوان اولین عبدالله موحد جهانی کشتی اولین تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان

به گزارش "ورزش سه"، قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

منوتی سفر خود را در دوران مربی‌گری با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند.

او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد، کاملا به لطف منوتی.

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار امروز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • یزدانی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟/ اولین پیشنهاد مربیگری به جادوگر رسید
  • ورزشکار کردستانی مدال برنز مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور را تصاحب کرد
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک