Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه کشتی شماره یک کشور با معاضدت نابغه کشتی ایران و جهان - استاد عبدالله موحد - به نام پهلوان شهید ابراهیم هادی مزین شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در راستای تغییر نام جام یادگار امام (ره) به جام بین‌المللی عبدالله موحد، آئین نام‌گذاری خانه کشتی شماره یک کشور به نام کشتی‌گیر شهید ابراهیم هادی، روز دوشنبه 5 اسفند و مقارن با شب میلاد امام محمدباقر(ع) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی دیدار رئیس فدراسیون کشتی با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسن خمینی فرزند مرحوم سید احمد خمینی و ارائه توضیحاتی در مورد نام‌گذاری رقابت‌های بین‌المللی کشتی کشورها به نام قهرمانان کشتی آن کشور از جمله جام‌های یاریگین و پادوبنی در روسیه، یاشاردوغو در ترکیه و دانکلوف و نیکولاپتروف در بلغارستان و چندین جام دیگر، با موافقت ایشان، فدراسیون کشتی تصمیم گرفت جام یادگار امام (ره) به نام جام بین المللی عبدالله موحد دارنده مدال طلای المپیک و ۵ مدال طلای جهان برگزار شود. در این راستا همچنین با معاضدت و موافقت نابغه کشتی ایران و جهان - استاد عبدالله موحد - خانه کشتی شماره یک کشور نیز به نام کشتی‌گیر شهید ابراهیم هادی مزین خواهد شد.

پهلوان بسیجی ابراهیم هادی از بنیان‌گذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلان غرب و ستاره ورزش کشتی کشورمان است؛ او در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان به دنیا آمد؛ ابراهیم چهارمین فرزند خانواده بود؛ او در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید، از آنجا بود که همچون مردان بزرگ زندگی را پیش برد. شهید هادی دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت و دبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان و کریم‌خان گذراند. او در سال ۵۵ توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سال‌های پایانی دبیرستان، مطالعات غیر درسی را نیز شروع کرد؛ حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر مرحوم علامه «محمدتقی جعفری» بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم مؤثر بود. این شهید جاویدالاثر، در دوران پیروزی انقلاب شجاعت‌های بسیار از خود نشان داد؛ همزمان با تحصیل علم به کار در بازار تهران مشغول بود و پس از انقلاب در سازمان تربیت‌بدنی مشغول به کار شد.

او با شروع جنگ تحمیلی به جبهه‌های دفاع از کیان ایران اسلامی شتافت. یکی از کارهای ابراهیم انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب جبهه بود. گاهی اوقات پیکرهای مطهر شهدا در ارتفاعات بازی‌ دراز بر شانه‌های ابراهیم می‌نشست تا به دست خانواده‌هایشان برسد. و سرانجام ابراهیم، در والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچه‌های گردان کمیل و حنظله در کانال‌های فکه مقاومت کرد اما تسلیم نشد و در ۲۲ بهمن سال ۶۱ بعد از فرستادن بچه‌های باقی‌مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد و دیگر کسی او را ندید.

در بخشی از وصیت‌نامه این پهلوان شهید آمده است: ... خدایا هر چند از شکستگی‌های متعدد استخوان‌هایم رنج می‌برم،‌ ولی اهمیتی نمی‌دادم؛ به خاطر این‌که من در این مدت چه نشانه‌هایی از لطف و رحمت تو نسبت به آن‌هایی که خالصانه و در این راه گام نهاده‌اند، دیده‌ام. خدایا،‌ ای معبودم و معشوقم و همه‌کس و کارم، نمی‌دانم در برابر عظمت تو چگونه ستایش کنم ولی همین‌قدر می‌دانم که هر کس تو را شناخت، عاشقت شد و هر کس عاشقت شد، دست از همه‌چیز شسته و به‌سوی تو می‌شتابد و این را به‌خوبی در خود احساس کردم و می‌کنم... و به‌عنوان یک فردی از آحاد ملت مسلمان به‌ تمامی ملت خصوصاً مسئولین امر تذکر می‌دهم که همیشه در جهت اسلام و قرآن بوده باشید و هیچ مسئله و روشی شما را از هدف و جهتی که دارید، منحرف ننماید. دیگر این‌که سعی کنید در کارهایتان نیت خود را خالص نموده و اعمالتان را از هر شرک و ریا، حسادت و بغض پاک نمایید تا هم اجر خود را ببرید و هم بتوانید مسئولیت خود را آن‌چنان که خداوند، اسلام و امام می‌خواهند، انجام داده باشید این را هرگز فراموش نکنید تا خود را نسازیم و تغییر ندهیم، جامعه ساخته نمی‌شود.

انتهای پیام/4048/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: شهید ابراهیم هادی خانه کشتی شماره یک عبدالله موحد ابراهیم هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا

رژیم صهیونیستی چندین خانه را در رفح واقع در جنوب نوار غزه بمباران کرد و در نتیجه این تجاوز ۲۲ تن از جمله ۹ نفر از یک خانواده به شهادت رسیدند.

به گزارش ایسنا، تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد دویست و سیزدهمین روز خود شده است و اشغالگران همچنان مناطق مختلف را بمباران می‌کنند و به کشتار غیرنظامیان و هدف قرار دادن تمامی مستلزمات زندگی ادامه می‌دهند.

دفاع مدنی غزه اعلام کرد که نیروهایش در رفح همچنان در حال رسیدگی به وضعیت تلفات چندین حمله به منازل مسکونی و غیرمسکونی هستند که منجر به شهادت ده‌ها تن، زخمی و مفقود شدن افراد دیگر در زیر آوار شده است.

دفاع مدنی افزود که اشغالگران ۱۱ خانه در رفح را از عصر روز یکشنبه تا ساعت سه بامداد دوشنبه هدف قرار دادند.

خبرنگار المیادین درباره جزئیات اشاره کرد که اشغالگران خانه خانواده قشطه در محله التنور در شرق شهر رفح را هدف قرار دادند که منجر به شهادت ۹ شهید شد. در این خصوص خبرنگار الجزیره نیز گفت: بر اثر بمباران خانه‌ای در محله التنور ۹ نفر از جمله چهار کودک به شهادت رسیدند و این بمباران خسارات مادی قابل توجهی برجای گذاشت.

این خبرنگار توضیح داد که در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه‌ای متعلق به خانواده ابولبده در محله الجینه واقع در شرق شهر رفح را هدف قرار داد چهار تن از جمله ۲ کودک شهید شدند.

صهیونیست‌ها همچنین خانه خانواده العطار در اردوگاه یبنا را هدف قرار دادند و هواپیماهای جنگی اشغالگر خانه‌ای را در محله السلام در همان شهر بمباران کردند.

در عین حال در حمله هوایی اشغالگران که خانه خانواده الخواجه در منطقه البلبیسی در شرق رفح را هدف قرار داد، یک تن شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

هواپیماهای اشغالگران ۲ خانه را نیز در شرق شهر بمباران کردند که به طور کامل آنها را تخریب و تعدادی از افراد را با جراحات مختلف زخمی کردند.

توپخانه ارتش اشغالگر نیز بمباران محله‌های شرقی شهر را تشدید کرد.

همچنین، بر اثر بمباران یک آپارتمان مسکونی در نزدیکی تقاطع سامر در شهر غزه، تعدادی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

ارتش اشغالگر همچنین یک مدرسه متعلق به آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را هدف قرار داد که افراد آواره را در اردوگاه نصیرات در خود جای داده بود.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت غزه، تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به ۳۴ هزار و ۶۸۳ شهید و ۷۸ هزار و ۱۸ مجروح از هفتم اکتبر گذشته تاکنون افزایش یافته است.

این وزارتخانه همچنان خاطرنشان کرد که تعدادی از قربانیان هنوز در زیر آوار و در جاده‌ها هستند، در حالی که خدمه آمبولانس و دفاع مدنی قادر به رسیدن به آنها نیستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • جود بلینگام: پدرم همیشه پیراهن رئال مادرید با نام و شماره زیدان را در خانه بر تن می‌کرد
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • بلایی که سر امامزاده ابراهیم(ع) افتاد ؛ هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شد
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای